Мідний купорос (сульфат міді п’ятиводний 5Н2О)

Гранульований порошок синього кольору, який широко використовується в якості бактерициду, альгіциду і фунгіциду в агропромисловості та в інших галузях.
Характеристики
Сфери використання
Упакування
Інші назви
Ціна

Характеристики

Торговельна марка: -

Країна виробництва: Польща

Сфери використання

1. Кормовий сорт сульфату міді використовується у виробництві мінеральних преміксів, які доповнюють правильну годівлю худоби й птиці. Сульфат міді застосовують з іншими поживними речовинами, які дозволяють тварині досягти збалансованої дієти.

2. У сільському господарстві використовують технічний сорт сульфату міді. Його ефективна фунгіцидна дія, а також висока розчинність допомагають в боротьбі з епідеміями. Як поживний елемент, сульфат міді забезпечує здоровий розвиток організму.

3. У гірничодобувній промисловості як реагент при флотації, що дозволяє розділяти мінерали такі як: цинк, срібло, свинець.

4. Сульфат міді очищує воду. Безпечно видаляє бур’яни.

5. Продукт використовують для очищення стічних вод, обробки деревини, пігментів, ветеринарії, а також в якості сировини для інших похідних.

Упакування

Сировина розфасована та упакована у паперові мішки з поліетиленовими вкладишами. Вага 25 кг.

Інші назви

Для пошуку сировини можуть використовуватися назви: мідь сірчанокисла, сульфат міді.

Ціна

На ціну впливає безліч факторів, через що вартість сировини може змінюватися. Спеціалісти компанії «ДОК-АГРО» запропонують Вам ціну на прийнятному рівні, яка відповідатиме Вашим побажанням.